divendres, 20 de gener del 2012

13 i 14 de gener: Jornades informatives als carrers

La Plataforma d’Afectats va dedicar dos dies a fer jornades informatives als carrers de La Llagosta i Sta. Perpètua de Mogoda.


El divendres 13 es va instal·lar una taula a La Llagosta, al costat del pas a nivell, i el dissabte 14 al costat de la rambla de Sta. Perpètua.


L’objectiu d’aquesta iniciativa era informar del desdoblament inclòs a l’estudi informatiu aprovat al 2008 i recollir signatures a favor del desviament. Es va aprofitar també per repartir entre botigues, bars i altres establiments fulls de recollida de signatures i un mapa exemple del desviament per tal que els ciutadans puguin fer-se una idea força clara d’aquesta alternativa. Les jornades han tingut molta utilitat de cara a testar la reacció de la gent davant el desviament. L’experiència ens ha demostrat que els ciutadans veuen aquesta opció com positiva pels dos municipis i signen a favor del desviament sense pensar-s’ho gaire.
El total de signatures recollides supera les 1000, hores d’ara. La Plataforma ja està pensant en dedicar més dies a establir aquest tipus de contacte directe amb els ciutadans, però aquesta vegada en altres sectors dels municipis per tal d’assegurar que la informació arribi arreu d’igual manera.
Volem donar les gràcies a tots els establiments de La Llagosta i Sta. Perpètua de Mogoda que han volgut col·laborar en la recollida de signatures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada