dilluns, 19 de març del 2012

Ronda de contactes amb grups polítics locals

La Plataforma va iniciar setmanes enrere una ronda de contactes amb diferents grups polítics locals. Fins ara, a Sta. Perpètua s’ha reunit amb el PSC i el PP. També diversos membres de la Plataforma van ser convidats al cafè tertúlia que organitza ERC, per tal de tractar la problemàtica de la xarxa de rodalies al municipi.
La valoració d’aquestes trobades és ben positiva. Sembla bastant clar que és un tema que preocupa a les formacions i que d’una manera o altra s’han brindat a col·laborar i treballar per millorar el transport ferroviari al municipi.
 
La Plataforma té la intenció d’iniciar un torn de reunions amb els grups locals del municipi de La Llagosta. Altrament, també vol ampliar el contacte amb les entitats locals dels dos municipis. Paga la pena recordar el precedent del soterrament del tren a Montcada i Reixac. En aquest municipi la feina desenvolupada per la Plataforma Soterrament Ara, la pressió social de les entitats i dels diferents grups polítics van ser determinants perquè s’acabés aprovant un projecte de soterrament.
Aprofitant l’ocasió volem agrair l’assessorament i bona predisposició de diferents membres de la Plataforma de Montcada en relació a la problemàtica de la R3 i la R8 a Sta. Perpètua de Mogoda i La Llagosta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada