dissabte, 3 de desembre del 2011

LA PLATAFORMA AL VALLÈS VISIÓ

Al Notícies Vespre del 24 de novembre vam poder difondre part dels nostres problemes. Podreu veure també les declaracions del regidor de Planificació urbanística, habitatge i territori de l’Ajuntament de La Llagosta.

Podeu accedir al programa través d’aquest link:


Sobre les declaracions del regidor diverses reflexions:

1)    La contaminació acústica que genera una via de tren a 100-200 metres d’una casa és assumible i fins i tot es pot reduir força amb pantalles. Les cases de Sta. Perpètua i La Llagosta es troben aproximadament a 20-30 metres!!! Els taps per les orelles no funcionen, ho hem provat. Les pantalles acústiques són insuficients i al llarg de 2 km de tram urbà serien, senzillament, un horror, encara que es pintessin de VERD.



2)    Observem que els polítics prenen com una prioritat donar explicacions al davant els medis de comunicació. En contraposició, no hi ha comunicació amb els afectats...que ens seguim sentint abandonats.



3)    Veiem que s’esquiva el tema del desviament, una solució que tots els veïns, no solament els que viuen al costat de la via, veuen com la idea més lògica i cabal de totes. Ens agradaria conèixer les justificacions que hi ha per dir no al desviament o evitar aquest tema. La crisi? Els diners? No ens valen donat que en d’altres municipis propers recentment s’han concedit cobriments o soterraments que signifiquen molta inversió. No demanem un desviament immediat, no som uns inconscients, però si interès, seriositat, preocupació i ganes de treballar reals amb aquest tema.


Seguirem amb el canal obert, esperant més transparència i atenció de part de les administracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada