dimarts, 15 de novembre del 2011

REUNIÓ AMB L'ALCALDE DE LA LLAGOSTA

El 27 de setembre de 2011 una representació de la Plataforma composta per veïns de La Llagosta i Sta. Perpètua de Mogoda vam mantenir una reunió amb l’alcalde, Alberto López, i el regidor de Planificació urbanística, habitatge i territori, Jordi Alonso. Durant la reunió els veïns varem plantejar els problemes que tenim i els que hi han projectats sobre mapa, entorn de la R3. L’alcalde ens va comunicar que en aquelles dates dur a terme una reunió o iniciar un contacte amb el Ministeri de Foment seria una feina estèril atès que el govern podia canviar desprès de les eleccions generals. L’alcalde manifestava que seria idoni fer llavors els contactes desprès de les eleccions generals. També l’alcalde i el regidor varen manifestar que si que podrien reunir-se en breu amb l’alcaldessa de Sta. Perpètua i el regidor competent, aprofitant que era un problema que afectava als dos municipis i que els dos governs estaven englobats pels mateixos partits polítics (ICV i CIU). Sobre l’aspecte de la contaminació acústica, un dels grans problemes dels veïns, no es va concloure res, malgrat que els veïns vam insistir sobre que s’havia de fer un mesurament del soroll que ocasionava la R3.
Estem a 15 de novembre i encara no tenim notícies de què s’hagi produït la reunió entre els equips de govern dels dos municipis, fet curiós tenint en compte la curta distància entre els dos ajuntaments. Tampoc sabem que pensen fer respecte la contaminació acústica des de l’Ajuntament de La Llagosta, un tema que hauria de preocupar a un polític verd. El que acaba de deixar-nos absolutament convençuts de què no ens podem refiar dels polítics, és una notícia que va aparèixer al Notícies del dia 4 de novembre del canal Vallès Visió. La notícia deia que l’alcalde de La Llagosta es va reunir amb representants del Ministeri de Foment per tractar el tema del Corredor del Mediterrani, i que també volia reunir-se amb representants de la Direcció General de Transports de la Generalitat per tractar aquest tema concret. CAP ESMENT AL PROBLEMA DE LA R3. Els veïns entenem que els problemes que patim al voltant de la R3 els hi donen absolutament igual. El que haurien d’entendre aquests polítics és que menysprear la intel·ligència i bona fe dels veïns els hi pot costar molt car.
Qui vulgui veure la notícia a la que fem esment la trobarà a través d’aquest link:
Haureu d’entrar al programa Notícies del 4 de novembre, i a partir del minut 20 trobareu el contingut descrit.

La notícia la trobareu igualment al Línia Vallès del 11 de novembre, núm. 375


2 comentaris:

  1. Que clase de políticos tenemos en nuestro municipio? pues como dijo uno de ellos........nosotros estamos en el gobierno pero no gobernamos..........ver para creer

    ResponElimina
  2. ¿Los vecinos de La Llagosta saben ya que, en el proyecto previsto por las autoridades, el tren pasa por encima de las casas de sus convecinos?

    Si el tren ya pasa a pocos metros de un colegio de La Llagosta, el nuevo trazado todavía acercará más las vias al colegio. ¿Esto es legal? ¿Esto es seguro? ¿Es conveniente someter a los alumnos al paso, cada vez más próximo y más frecuente, de los trenes?

    ResponElimina