divendres, 13 de juliol del 2012

Repunyetes de punyeters

Des de la Plataforma estem molt contents, el Director General de Foment, ohhh! ha respós a les al·legacions formulades pels ajuntaments de Sta. Perpètua, La Llagosta i Ripollet respecte el desdoblament de la R3. A les al·legacions es recollien diferents aspectes negatius i problemes que ocasiona al veïnat la R3, però que diantres! tot això queda liquidat amb una resposta del tipus “les al·legacions estan fora de termini”, o coses per l’estil. Jajajajaja, estem contents, ens pixem a riure perquè imagineu que diu “els 4 pelacanyes d’aquests barris no tenen dret a res”, i no ho ha fet! Que no, que no ho ha fet! Així, que ben mirat, jajajaja, és tot un alleujament la seva resposta i de veritat, de veritat, que ara si que estem ben tranquils i contents de viure en aquest sant país!

I hem d’estar agraïts! perquè imaginem que els hi rota posar un gran xiulet als trens i que quan passin pels barris facin més soroll que un concert de Manowar. Ara, que llavors encara seria una mesura per tenir contents als amants del heavie metal, jajajaja. També se’ls podria acudir barrar el pas a nivell de La Llagosta i no ho fan!! o qui sap, i si de cop i volta tornen a posar un tren que funcioni amb carbó i això ara que està de moda la biomassa, seria energèticament sostenible i total, tenim boscos per cremar. De pas, s’estalviaria en el consum d’energia elèctrica, i seria romàntic tornar als blancs i grisos de fa dècades. Jajajajaja, és estiu i tothom va cremat, tot i que realment tenim motius per estar contents, estem vius, encara estem vius!! i Espanya ha guanyat l’Eurocopa!!! Jajajaja, pensem en tot això cada vegada que passa un dels més de 80 trens diaris que circulen al costat de les nostres cases, i ens sentim millor, si, molt millor!!! Radiants, eufòrics, exaltats, pletòrics, explotem per dins!!!
 
Tot va bé, fantàstic, ens podrien operar, deixar-nos catatònics, sense sensibilitat, ja no n’hi hauria res de què queixar-se (ni soroll, ni vibracions, ni fractura urbana, ni talús, ni repunyetes de punyeters).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada