diumenge, 4 de novembre del 2012

Correu electrònic al Hble Sr. Lluís Recoder

Aquest matí hem decidit enviar-li un correu electrònic al Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Peguem a continuació el contingut.


Honorable Sr. Lluís Recoder,

Hem vist que fa poc visitava el CIM Vallès de Sta. Perpètua de Mogoda per celebrar els 15 anys des de la seva creació. Fins i tot hem vist una foto on surt caminant per un dels carrers que circumda el CIM.
 
Als barris afectats per la R3 a La Florida i La Llagosta no tenim res a celebrar en aquests moments, tampoc hi ha grans empreses. Ens sap greu, en aquests barris no hi ha res sorprenent, solament gent pobre que hi viu. Si algun dia es decideix a venir per observar per si mateix el traçat de la R3 entre les cases, tot i que observi gent sense corbata pels carrers no s’espanti, aquí no existeixen greus problemes d’inseguretat ciutadana, llevat dels que interpretem pugui ocasionar el tren. És més, la gent per aquí se l’ha educat molt bé des de petits en el sentit de què ha de respectar sempre als mandataris. Som gent de bé. Tampoc volem recriminar-li res, donat que de polítics locals tampoc hem vist gaires visitant els problemes que tenim a peu de carrer...potser això vindrà quan arribin les eleccions municipals. Ara no toca.
 
Volem expressar que a hores d’ara, per les respostes que donen des del govern central, hem perdut l’esperança. Si bé, almenys ens hi queda una miqueta dipositada en el govern de la Generalitat. Que si, que sabem que la construcció de la xarxa de rodalies i aquestes coses no són competència de la Generalitat. No obstant això, encara creiem que podrien fer molt des de la Generalitat. De fet, una visita d’en Ricard Font als veïns ja seria un primer pas per indicar que es preocupen amb fermesa de defensar el que és nostre, el que és de tots els catalans. Però no es preocupi Honorable Sr. Recoder, que nosaltres som insignificants. No es preocupi, que de moment la Plataforma d’Afectats per la R3 no té possibilitats d’aparèixer en medis de comunicació comarcals, autonòmics i/o estatals. La problemàtica de la R3 surt en boca d’alguns polítics en els medis de comunicació comarcals, inclòs en els de gran abast de l’àmbit català, tot i que nosaltres com a Plataforma fora del periòdic o ràdio local de Sta. Perpètua no aconseguim dir la nostra. Albirem que tot està lligat i ben lligat.

Des de la nostra condició d’éssers insignificants, volem fer-li saber que en cas de què algun representant de la Generalitat visiti els barris afectats per la R3 entre La Florida i La Llagosta, no li causaríem problemes. Tranquil, que no s’esveraria ningú, perquè la idiosincràsia de la gent segueix propera a aquella reflectida en la pel·lícula “Los santos inocentes”. La gent té molta paciència, una paciència infinita...serà el que Déu vulgui (pot substituir “Déu” per “govern central”).
 
Ens acomiadem de vostè, anhelant un canvi, una proximitat.

Atentament,

Plataforma d’Afectats per la R3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada